Széki Bettina vagyok, a betteebead ékszerek tervezője. Mindig is vonzottak a színek, a különböző anyagok és a design, mindemellett a családomban öröklődő a kreativitás, a művészetek iránti érdeklődés és az alkotásvágy. Szeretek játszani a színekkel, formákkal, textúrákkal, végeredményben azt gondolom, hogy mindig ízléses és feltűnő darab születik meg.


Az ékszerkészítést a nagymamától kapott gyöngyök fűzésésével kezdtem, majd egyre több időt fordítottam a különféle anyagok és technikák megismerésére, elsajátítására. Eleinte kizárólag a családom és a barátaim örömére készítettem ékszereket, majd az egyre nagyobb érdeklődésnek és bíztatásnak köszönhetően 2012-ben tártam a márkát a nagyközönség elé.

A betteebead ékszerek legfőbb alapanyaga sokáig az ékszergyurma volt, azonban 2019 nyarán úgy döntöttem, hogy a márka felfrissül, megújul és valami teljesen mást fogok készíteni.  Nem túl hosszú vívódás után beszereztem az új alapanyagot, a miyuki üveggyönyöket és elkezdtem ötletelni, kísérletezni, alkotni.

Az üveggyöngyök mindig is vonzottak, de szerettem volna valalmi modern, kifinomult, egységes és letisztult vonalat. Az első gyöngy kollekciómat egy fém karika köré építettem fel, amely az alapját adja a fülbevalóknak, nyakláncoknak, karkötőknek.

Színes, egyedi és egytől egyik kézzel készülnek, szorgos és alapos tervezést követően.

Olyanoknak ajánlom elsősorban, akik kifinomult, egyszerű de mutatós, igényes és egyedi kiegészítőre vágynak.

Bízom benne, hogy minden kedves látogató megtalálja az ízlésének megfelelő darabot.