Fizetési és szállítási feltételek

Rendelés menete

Rendelését az elérhetőségek menüponton keresztül, vagy a honlap értékesítési felületén, a kötelező adatok megadása után.

A honlapon az egyes termékekekre kattintva megtalálja a termék fotóját, (a fotón található kiegészítők, dekoráció nem képezi az ajánlat részét pl. váza, virág stb) ismertetőjét és árát. Önnek vásárlás esetén a honlapon szereplő árat kell megfizetnie.

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon értékesített termékek kézzel gyártott termékek, ezért nem garantált, hogy a képen látható termékkel tökéletesen megegyező terméket készítünk. A webshop fotóin látható termék kismértékben, nem lényeges módon eltérhet a megrendelés teljesítése során az Ön részére megküldésre kerülő terméktől. Kérjük, hogy megrendelését ennek figyelembevételével küldje meg a részünkre. A kismértékű eltérések nem jelentik a nem szerződésszerű teljesítést, emiatt szavatossági igényt, vagy a szerződésszegés jogi következményeit érvényesíteni nem lehet.

A termék honlapon feltüntetett árán kívül amennyiben kiszállítást kér, szállítási díjat kell fizetni. Ennek részleteit alább, a kiszállítás, átvétel bekezdésben részleteztük.

Honlapunkon ritkán téves információk is szerepelhetnek, melyek a termékeink leírásával, árazásával, szállítási költséggel, kézbesítési idővel kapcsolatosak. Ezek mindenkori megváltoztatásának jogát fenntartjuk, továbbá annak jogát is, hogy az ezzel összefüggésben a téves adatokkal futó rendeléseket töröljük, amelyről e-mail értesítjük.

A megrendelés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után. Megrendeléséről legkésőbb 48 órán belül visszaigazolást küldünk Önnek e-mailben a megadott e-mail címre.

Fizetési módok

Az oldalon való vásárlás során az alábbi fizetési módokra van lehetőség:

- banki átutalás

- Pay Pal

- készpénzes fizetés (személyes átvétel esetén, kizárólag Dunakeszin)

A megrendelés után visszaigazolást küldünk minden szükséges információval.

Utánvétes szállítás és fizetés nem lehetséges!

Amennyiben utalást vagy Pay Pal fizetési módot választott és a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 5 munkanapon belül nem kerül kifizetésre, úgy mentesülünk az ajánlati kötöttség alól és nem vagyunk kötelesek a megrendelés teljesítésére.

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a termékekkel együtt küldjük.


Rendelés teljesítése

Az ékszerek egy része megrendelésre készül, megrendelést követően 5-15 munkanapon belül kerül átadásra, kiszállításra, amelyről e-mailben értesítjük. Kivételes esetekben, rajtunk kívülálló okokból (pl alkatrészhiány) akár ez néhány munkanappal ki is tolódhat.

Az e-mailben leadott, egyedi megrendelések esetén az átadásról/kiszállításról e-mailben egyeztetünk.


Kiszállítás, átvétel

Személyes átvétel

Személyes átvételre csak Dunakeszin van lehetőség, amelynek részleteiről a megrendelés során megadott e-mail címen értesítjük a megrendelést követően.

Kiszállítás

A megrendelt termékek kiszállítása kapcsán az alábbi két lehetőség közül választhat:

a Magyar Posta Zrt. kiszállításával:

- a megvásárolt terméket ajánlott levélként küldjük

- ezen szállítási mód díja bruttó 780 Ft

- a postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért felelősséget nem tudunk vállalni.

FOXPOST csomagküldő szolgáltatással:

- ezen szállítási mód díja csomagautomatába történő szállítás és átvétel esetén 1145 Ft, házhozszállítással 2160 Ft

- amennyiben a FOXPOST csomagautomatába történő szállítási módját választja, kérjük a kiszállítás címéhez a FOXPOST csomagautomata kereső oldalán kiválasztott csomagautomata címét írja be

- a FOXPOST saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért felelősségek nem tudunk vállalni.

A termék átadását visszatarthatjuk, ameddig nem győződünk meg arról, hogy a termék árának kifizetése sikeresen megtörtént. Amennyiben a termék ára nem került teljes mértékben kifizetésre, a vételár kiegészítésére hívhatjuk fel figyelmét.


Szerződési feltételek

A vásárlással Ön vállalja, hogy a honlapon elérhető Általános Szerződési Feltételeket megismerte és elfogadta.


Adatkezelés

A honlapon keresztül fogadott személyes és banki adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk.

Részletes adatkezelési tájékoztatót talál a honlap alsó menüsorában.