Colour blocking

Mi is az a #colourblocking. Lássuk csak. Ez a kifejezés arra utal, amikor egy öltözéken belül, nagy felületen viselünk több, egymással kontrasztban lévő színt. Nem új találmány, rendszeresen vissza-visszatér a divatvilág kifutóira. Itthon azt látom, hogy csak nagyon kevesen alkalmazzák, annál több külföldi híresség alkalmazza.

 Én személy szerint nagy rajongója vagyok ennek a stílusnak, mert játékos, mégis a minták nélküli, tiszta, feltűnően színes felületek igazán stílusossá teszik viselőjét. Persze megértem, ha félve nyúlunk a színekhez, és vigyázni is kell vele, hisz könnyen papagájjá változhat az ember, ha túl sok színt aggat magára. Azt mondom, hogy bátran viseljünk színeket, keressük a feltűnő darabokat az üzletekben, de maximum 3 színt keverjünk, ne többet. 

A betteebead ékszerek többnyire színes, feltűnő darabok és gyakran alkalmazok colour blockot egy ékszeren belül is. A jól bevált fekete-fehér-szürke ruhatár színesítésénél nagyon jól jönnek ezek a csinos darabok. A kedvenc kombinációm a magenta-lila-narancs kombináció, de a limepunch-királykék vagy a királykék-zöld is nagyon izgalmas számomra.

Néhány példa a FLAKE kollekciómból szemléltetésképpen: