Színek és évszaktípusok - te tudod melyikbe tartozol?

Színek és évszaktípusok

Nem vagyok színszakértő, de a színek vonzásában élek, szeretek kísérletezni és játszani az árnyalatokkal, így elkezdtem tanulmányozni a szín- és évszaktípusokat.

Elsőre egyszerűnek tűnhet azt meghatározni, hogy milyen évszaktípusba tartozol - szem-, haj- és bőrszín alapján - ám ennél sokkal komplexebb dologról van szó. Nem mindegy, hogy hideg vagy meleg, világos vagy sötét illetve élénk vagy lágy típusba tartozunk.

Többen megkerestek már azzal a kéréssel, hogy a színtípusának megfelelő árnyalatú ékszert készítsek számára. Szerencsés az, aki pontosan tudja, hogy mi áll jól neki, de a többségünk - ideérte engem is - inkább csak próbálkozik és érzésre választ. Ez legtöbbször működik, én azonban azt mondom, nem árt kikérni egy profi tanácsát. Nyugodt szívvel és nagy szeretettel ajánlom Varga-Győrik Ginát, a True Colours bájos szín- és stílustanácsadóját, akire ránézve mindig a harmónia szó jut eszembe. Hát ki ne szeretné, ha ugyanezt gondolnák róla? Tudjuk, hogy mennyire fontos egy kiegészítő, mennyire öltöztet egy hangsúlyos ékszer. Nekem fontos, hogy ez is harmonizáljon az öltözékemmel. Egyetértesz ezzel?

A Berry kollekción belül a bedugós pötty fülbevalókat tavaszi-, téli-, őszi-, nyári palettáról választhatod ki, amely segít a számodra tökéletesen passzoló betteebead ékszer kiválasztásában.

Ne lepődj meg, ha vannak ékszerek, amiket több palettán is megtalálsz, nem véletlenül kerültek bele. Vannak ugyanis olyan színek, amelyek több színtípusba tartozó embernek jól állnak.

Ha többet szeretnél tudni erről, keresd fel Ginát a weboldalán oldalon vagy nézelődj facebook oldalán.