Ékszer tárolási ötletek

Ékszerkészítőként különösen nagy becsben tartom minden saját kezűleg készített és megvásárolt ékszeremet. Egyébként is szeretem ha rendezett a környezetem, miért ne tárolnám pont az ékszereimet stílszerűen, rendezetten?! Összegyűjtöttem nektek néhány érdekes tárolási ötletet, amik nekem személy szerint valamiért különösen tetszenek. Akár saját kezűleg is elkészíthetőek és mutatós dekorációi lehetnek egy hálószobának vagy nappalinak.


Az egyik legnagyobb kedvencem ez a levegőn száradó gyurmából elkészíthető, levél alakú tál, amit én magam is kipróbáltam, sőt az Open Showroomban is használom dekorációként.Levegőn száradó gyurmából bármilyen forma készíthető, a hobbybetonhoz szükség van valamilyen öntőformára, de csodás tárgyak alkothatók ebből az alapanyagból is. Miután kész, tetszés szerint festhetjük. Nagyon mutatós tud lenni ha festéshez metál festéket vagy füstfóliát használunk.


Gyűrűk vagy bedugós fülbevalók tárolására remek megoldás lehet az alábbi ötlet. Hobby boltokban kapható fa doboz az alapja, amelynek díszítéséhez csak a képzeletünk szab határt.


Forrás: Pinterest


Ha további ötletekre vagytok kíváncsiak, vagy szívesen inspirálódtok az általam összegyűjtött ötletekből, keressetek pinteresten!